Underviserne

Be Change coachuddannelsen består af et team erfarne og kompetente undervisere, som er drevet af ønsket om at støtte dig hele vejen til det liv du ønsker at leve.

 

Vores mange-årige erfaring med private klienter, virksomheder og undervisning af grupper kommer dig til gode.


Sara Roland

Stifter, Facilitator & Forfatter.

Sara er uddannet, psykoterapeut, lifecoach og yogainstruktør. Hun har undervist i coaching / selvudvikling i en årrække, og har certificeret hundredevis af Be Change coaches.

Hendes passion for at formidle selvudvikling på en jordnær og uhøjtidelig måde, er drivkraften bag Be Change uddannelsen.
Hun finder stor glæde i at gøre selvudvikling til en spændene rejse for andre, og hun lægger en ære i at være en autentisk formidler, som er der 100% for hendes elever og klienter.

Helle Kubsch

Underviser hos Be Change.
Helle er uddannet Fysioterapeut, Psykoterapeut, Kropsterapeut, Akupunktør, Senetensbehandler, DNS practitioner & Mindfulness instruktør.

Helle er en levende og erfaren underviser, som igennem de seneste 15 år arbejdet dybtgående med mennesker med stressrelaterede lidelser samt uforklarlige smerter og symptomer –herunder chok og traumetilstande.

Lone Lund Jørgensen

Sociolog, Skyggecoach, Forfatter & Facilitator.

Hun brænder for at inspirere og guide mennesker til at være sig selv og følge deres hjerte, og har gennem de sidste 20 år hjulpet utallige mennesker med at frigøre deres skjulte ressourcer og forvandle konfliktfyldte forhold til fredfyldte relationer.

Lone lægger stor vægt på selv at gå den vej hun underviser i og hendes formidling er præget af en god portion selvindsigt, humor og hjertevarme.