Underviserne

Be Change består af et erfarent og kompetent team, som er drevet af ønsket om at støtte dig hele vejen.

 

Vores mange-årige erfaring med private klienter, virksomheder og undervisning af teams kommer dig til gode.Vi samarbejder med og anbefaler på det varmeste følgende uddannelser:
Stresscoach uddannelsen; Forebyg Stress.
Yoga uddannelsen; Yoga Unlimited.


Sara Roland

Stifter af Be Change Academy, PCC certificeret coach hos ICF, bestyrelsesmedlem hos ICF Danmark & Undervisningsansvarlig.

Jeg er uddannet, psykoterapeut og lifecoach. Jeg har siden 2012 certificeret hundredevis af Be Change coaches med stor glæde og stolthed!

Min passion for at formidle selvudvikling og tænde lys i mine elevers hjerter, er drivkraften bag mit arbejde. Jeg finder stor glæde i at gøre selvudvikling til en spændene rejse for andre, og jeg lægger en ære i at være en autentisk formidler, som er der 100% for mine elever.

Andreas Ulrich Mortensen

Underviser og medstifter af lederuddannelsen

Jeg er bachelor i Filosofi, samt Cand.merc i Strategy, Organizations & Leadership. Derudover har jeg en Masterclass i Psykologi og uddannet Life Coach hos Be Change.

Jeg har arbejdet med ledere indenfor det private og offentlige i over 10 år og har specialiseret sig i ledelse og ledelsesudvikling. Derudover har jeg været professionel fodboldspiller og hjælper i dag andre sportsfolk med at blive en succes.

Jens Haubek

Underviser hos Be Change coachuddannelsen & lederuddannelsen

Jeg er kunstner & kropsterapeut. Jeg elsker at skabe en legende let tilgang til forandringsprocesser. Mine redskaber kobler den kreative og den kropslige tilgang til den personlige udvikling, og jeg møder mennesker der hvor de har brug for at blive mødt.

Jeg skaber kunst i stride strømme, samtidig med at jeg inspirerer andre til at få hul igennem til deres kreative og sanselige udtryk.

Morten Fullerton

Underviser på lederuddannelsen.
Jeg er grundlægger af firmaet Rawbite, som på kun få år opnåede en fantastisk succes og fik deres økologiske frugt- og nøddebar distribueret i mere end 35 lande.
Jeg er uddannet erhvervs- og lifecoach, en uddannelse, som jeg gennem mange år har brugt i sin ledelsesform, samt til at træne og forene marketing og salgsteams.
I 2016 blev Rawbite, og jeg bruger nu min energi på at hjælpe mindre startup virksomheder, udvikle nye projekter, samt at udbygge min viden og store interesse indenfor personlig udvikling, filosofi og livsenergi.

Helle Kubsch

Underviser hos Be Change coachuddannelsen.
Jeg er uddannet Fysioterapeut, psykoterapeut, kropsterapeut, akupunktør, senetensbehandler, DNS practitioner & Mindfulness instruktør.

Jeg har igennem de seneste 15 år arbejdet dybtgående med mennesker med stressrelaterede lidelser samt uforklarlige smerter og symptomer –herunder chok og traumetilstande.