Underviserne

Be Change består af et team erfarne og kompetente undervisere, som er drevet af ønsket om at støtte dig hele vejen.

 

Vores mange-årige erfaring med private klienter, virksomheder og undervisning af teams kommer dig til gode.


Sara Roland

Stifter af Be Change Academy, PCC certificeret coach hos ICF & Undervisningsansvarlig.

Saralaura er uddannet, psykoterapeut og lifecoach. Hun har undervist i coaching og personligt ledersskab i en årrække, og har certificeret hundredevis af Be Change coaches.

Hendes passion for at formidle selvudvikling på en jordnær og uhøjtidelig måde, er drivkraften bag Be Change Academy.
Hun finder stor glæde i at gøre selvudvikling til en spændene rejse for andre, og hun lægger en ære i at være en autentisk formidler, som er der 100% for hendes elever og klienter.

Andreas Ulrich Mortensen

Underviser og medstifter af lederuddannelsen

Andreas er bachelor i Filosofi, samt Cand.merc i Strategy, Organizations & Leadership. Derudover har han en Masterclass i Psykologi og uddannet Life Coach hos Be Change.

Andreas har arbejdet med ledere indenfor det private og offentlige i over 10 år og har specialiseret sig i ledelse og ledelsesudvikling. Derudover har Andreas været professionel fodboldspiller og hjælper i dag andre sportsfolk med at blive en succes.

Jens Haubek

Underviser hos Be Change coachuddannelsen & lederuddannelsen

Jens er kunstner & kropsterapeut. Han har en helt unik evne til at skabe en legende let tilgang til forandringsprocesser. Hans redskaber kobler den kreative og den kropslige tilgang til den personlige udvikling, og han møder mennesker der hvor de har brug for at blive mødt.

Jens skaber smuk kunst i stride strømme, samtidig med at han inspirerer andre til at få hul igennem til deres kreative og sanselige udtryk.

Morten Fullerton

Underviser på lederuddannelsen.
Morten er grundlægger af firmaet Rawbite, som på kun få år opnåede en fantastisk succes og fik deres økologiske frugt- og nøddebar distribueret i mere end 35 lande.
Morten er uddannet erhvervs- og lifecoach, en uddannelse, som han gennem mange år har brugt i sin ledelsesform, samt til at træne og forene marketing og salgsteams.
I 2016 blev Rawbite solgt for en mindre formue og Morten bruger nu sin energi på at hjælpe mindre startup virksomheder, udvikle nye projekter, samt at udbygge sin viden og store interesse indenfor personlig udvikling, filosofi og livsenergi.

Helle Kubsch

Underviser hos Be Change coachuddannelsen.
Helle er uddannet Fysioterapeut, Psykoterapeut, Kropsterapeut, Akupunktør, Senetensbehandler, DNS practitioner & Mindfulness instruktør.

Helle er en levende og erfaren underviser, som igennem de seneste 15 år arbejdet dybtgående med mennesker med stressrelaterede lidelser samt uforklarlige smerter og symptomer –herunder chok og traumetilstande.