Underviserne

Be Change består af et erfarent og kompetent team, som er drevet af ønsket om at støtte dig hele vejen.

 

Vores mange-årige erfaring med private klienter, virksomheder og undervisning af teams kommer dig til gode.Vi samarbejder med og anbefaler på det varmeste følgende uddannelse:
Stresscoach uddannelsen; Forebyg Stress.

Sara Roland

Stifter af Be Change Academy, PCC certificeret coach hos ICF & Undervisningsansvarlig.

Jeg er uddannet, psykoterapeut og lifecoach. Jeg har siden 2012 certificeret hundredevis af Be Change coaches med stor glæde og stolthed!

Min passion for at formidle selvudvikling og tænde lys i mine elevers hjerter, er drivkraften bag mit arbejde. Jeg finder stor glæde i at gøre selvudvikling til en spændene rejse for andre, og jeg lægger en ære i at være en autentisk formidler, som er der 100% for mine elever.

Jens Haubek

Underviser hos Be Change coachuddannelsen & lederuddannelsen

Jeg er kunstner & kropsterapeut. Jeg elsker at skabe en legende let tilgang til forandringsprocesser. Mine redskaber kobler den kreative og den kropslige tilgang til den personlige udvikling, og jeg møder mennesker der hvor de har brug for at blive mødt.

Jeg skaber kunst i stride strømme, samtidig med at jeg inspirerer andre til at få hul igennem til deres kreative og sanselige udtryk.

Helle Kubsch

Underviser hos Be Change coachuddannelsen.
Jeg er uddannet Fysioterapeut, psykoterapeut, kropsterapeut, akupunktør, senetensbehandler, DNS practitioner & Mindfulness instruktør.

Jeg har igennem de seneste 15 år arbejdet dybtgående med mennesker med stressrelaterede lidelser samt uforklarlige smerter og symptomer –herunder chok og traumetilstande.