Underviserne

Be Change coachuddannelsen består af et team erfarne og kompetente undervisere, som er drevet af ønsket om at støtte dig hele vejen til det liv du ønsker at leve.

 

Vores mange-årige erfaring med private klienter, virksomheder og undervisning af grupper kommer dig til gode.


Sara Roland

Stifter, Facilitator & Forfatter.

Sara er uddannet, psykoterapeut, lifecoach og yogainstruktør. Hun har undervist i coaching / selvudvikling i en årrække, og har certificeret hundredevis af Be Change coaches.

Hendes passion for at formidle selvudvikling på en jordnær og uhøjtidelig måde, er drivkraften bag Be Change uddannelsen.
Hun finder stor glæde i at gøre selvudvikling til en spændene rejse for andre, og hun lægger en ære i at være en autentisk formidler, som er der 100% for hendes elever og klienter.

Helle Kubsch

Underviser hos Be Change.
Helle er uddannet Fysioterapeut, Psykoterapeut, Kropsterapeut, Akupunktør, Senetensbehandler, DNS practitioner & Mindfulness instruktør.

Helle er en levende og erfaren underviser, som igennem de seneste 15 år arbejdet dybtgående med mennesker med stressrelaterede lidelser samt uforklarlige smerter og symptomer –herunder chok og traumetilstande.

Jens Haubek

Underviser hos Be Change, Kunstner & Kropsterapeut

Jens har en helt unik evne til at skabe en legende let tilgang til forandringsprocesser. Hans redskaber kobler den kreative og den kropslige tilgang til den personlige udvikling, og han møder mennesker der hvor de har brug for at blive mødt.

Jens går vejen selv, og skaber smuk kunst i stride strømme, samtidig med at han inspirerer andre til at få hul igennem til deres kreative og sanselige udtryk. Foto af Michael Elmkjær