Underviserne

Be Change coachuddannelsen består af et team erfarne og kompetente undervisere, som er drevet af ønsket om at støtte dig hele vejen til det liv du ønsker at leve.

 

Underviserne på coachuddannelsen har mange års praktisk erfaring indenfor deres felt, og benytter de værktøjer der undervises i på daglig basis.Vores akkumulerede viden og erfaring med private klienter, virksomheder og undervisning af grupper kommer dig til gode, som elev hos os.


NB. Be Change Academy forbeholder sig retten til ændringer i forhold til hvilke undervisere der underviser de enkelte hold.


Sara Roland

Stifter & Facilitator.

Sara er uddannet, psykoterapeut, lifecoach og yogalærer. Hun har skrevet bogen - Lev Dit Modige Liv, og har undervist i selvudvikling i en årrække, og har certificeret hundredevis af dybtgående Be Change coaches.

Hendes passion for at formidle selvudvikling på en jordnær og uhøjtidelig måde, er drivkraften bag Be Change uddannelserne.
Hun finder stor glæde i at gøre selvudvikling til en spændene rejse for andre, og hun lægger en ære i at være en autentisk formidler, som er der 100% for hendes elever og klienter.

Helle Kubsch

Underviser hos Be Change.
Helle er uddannet Fysioterapeut, Psykoterapeut, Kropsterapeut, Akupunktør, Senetensbehandler, DNS practitioner & Mindfulness instruktør.

Helle er en levende og erfaren underviser, som igennem de seneste 15 år arbejdet dybtgående med mennesker med stressrelaterede lidelser samt uforklarlige smerter og symptomer –herunder chok og traumetilstande.

Lone Lund Jørgensen

Sociolog, Skyggecoach, Forfatter & Facilitator.

Hun brænder for at inspirere og guide mennesker til at være sig selv og følge deres hjerte, og har gennem de sidste 20 år hjulpet utallige mennesker med at frigøre deres skjulte ressourcer og forvandle konfliktfyldte forhold til fredfyldte relationer.

Lone lægger stor vægt på selv at gå den vej hun underviser i og hendes formidling er præget af en god portion selvindsigt, humor og hjertevarme.