Underviserne

Be Change coachuddannelsen består af et team erfarne og kompetente undervisere, som er drevet af ønsket om at støtte dig hele vejen til det liv du ønsker at leve.

 

Underviserne på coachuddannelsen har mange års praktisk erfaring indenfor deres felt, og benytter de værktøjer der undervises i på daglig basis.Vores akkumulerede viden og erfaring med private klienter, virksomheder og undervisning af grupper kommer dig til gode, som elev hos os.


Sara Roland

Stifter, Undervisningsleder & Underviser.

Sara er uddannet, psykoterapeut, lifecoach og yogalærer. Hun har skrevet bogen - Lev Dit Modige Liv, og har undervist i selvudvikling i en årrække, og har certificeret hundredevis af dybtgående Be Change coaches.

Hendes passion for at formidle selvudvikling på en jordnær og uhøjtidelig måde, er drivkraften bag Be Change uddannelserne.
Hun finder stor glæde i at gøre selvudvikling til en spændene rejse for andre, og hun lægger en ære i at være en autentisk formidler, som er der 100% for hendes elever.

Helle Kubsch

Underviser.
Helle er uddannet Fysioterapeut, Psykoterapeut, Kropsterapeut, Akupunktør, Senetensbehandler, DNS practitioner & Mindfulness instruktør.
Helle er en levende og erfaren underviser, som igennem de seneste 15 år arbejdet dybtgående med mennesker med stressrelaterede lidelser samt uforklarlige smerter og symptomer –herunder chok og traumetilstande. Hendes tilgang er såvel kropslig som psykosocial –tilpasset den enkelte.

Lars Mygind

Underviser

Lars er en skarp og underholdende formidler af Tankefeltterapi

Han er medforfatter til bøgerne ”Tankefeltterapi & EFT”, ”Din intelligente krop” og “Tankefeltterapi – løsninger lige ved hånden” samt vært på flere DVD’ere omhandlende tankefeltterapi og METAsundhed.

Lars elsker at udfordre og arbejde med sig selv, og han brænder for at forandre verden og tror at det bedst sker indefra og ud.