Skyggecoach Uddannelse

Denne uddannelse er en overbygning til dig der allerede er certificeret Coach eller har en terapeutisk baggrund.

Kunne du tænke dig et transformerende redskab til at føre din praksis med klienter til et helt nyt bevidsthedsniveau?

Lær at identificere og forvandle tillærte mønstre og skyggesider, der blokerer for at autenticiteten kan blomstre.

Så længe du ikke kan se og acceptere din egen skygge, vil du blive ved med at møde den i dine omgivelser, og de samme konflikter og problemer vil blive ved med at dukke op igen og igen.

Hvor traditionel coaching og terapi tager udgangspunkt i personlighedens frustrationer, ønsker og behov, tager SkyggeCoaching dig med på en rejse, hvor kombinationen af hjernens intelligens og hjertets visdom vil bringe dig i tættere kontakt med din autentiske kerne.

Formål og indhold:

Formålet med uddannelsen er, at sætte dig i stand til at coache dine klienter til at se og acceptere ubevidste mønstre og skyggesider ud fra den enkle og effektive Skyggeproces, samt  anvende en række andre transformerende værktøjer til at forvandle begrænsende følelsesmæssige tilstande, konfliktfyldte relationer samt vanskelige problemstillinger.

Uddannelsen er tilrettelagt som et 3 måneders intensivt uddannelsesforløb med både individuel coaching samt praktisk træning, og består af 3 weekend moduler, en individuel Skyggecoaching session, fri online ressourcebank samt certificering.

Under uddannelsen vil du, ud over at få en række kraftfulde redskaber til at gå dybere i arbejdet med dine klienter, også udvikle din egen evne til at:Være mere nærværende og fokuseret i dit liv og arbejde.

 • Være mere nærværende og fokuseret i dit liv og arbejde.
 • Skabe og vedligeholde gode og harmoniske relationer.
 • Identificere og løse konflikter og problemstillinger ud fra et helt nyt bevidsthedsniveau.
 • Opbygge og bevare din integritet – også under kriser og pres.
 • Blive mere bevidst om dig selv og tage det fulde ansvar for dit liv og dine relationer.

Slut fred med dig selv og
dine relationer!

Undervisningen foregår på eksklusive hold med max. 16 deltagere, og der arbejdes både individuelt og i mindre grupper.

Modul 1 d. 9 & 10 november 2019:

Slut fred med dig selv og dine relationer!

På første modul lærer du, hvordan du kan bruge livet som spejl til at identificeret og forvandle dine skyggesider, og coache dine klienter til at gøre det samme

Vi går i dybden med de tre trin i Skyggeprocessen, så du efter modulet kan komme igang med at øve metoden på både egne prøveklienter.

Gennem trin et lærer du at spotte hvilke skygger, der er på spil i forskellige problemstillinger, og identificere den der tager mest energi. (fylder mest)

I trin to lærer du at facilitere erkendelse af egen skyggeside på en let og effektiv måde, og i trin tre lærer du at guide klienten til forvandling af skyggesiden gennem accept i hjertet.

Undervejs i modulet vil vi også komme omkring emner som bevidste og ubevidste skygger, autenticitet og masker, skygger i hverdagen, samt kunsten at finde det positive i det negative.

Modul 2 d. 7 & 8 december 2019:

Indre balance og følelsesmæssig frihed!

*Dette modul afholdes som internat i Tisvildeleje med fuld forplejning og overnatning.

Indre ro og balance er en forudsætning for at kunne blive en god SkyggeCoach!

Derfor arbejder vi på dette modul både med at styrke din indre tilstand af ro og balance, samt med øvelser til at skabe mere balance hos dine klienter.

Vi fokuserer på, hvordan du kan bruge dine ubehagelige følelser til  at komme i tættere kontakt med din autentiske kerne. Du lærer at tage hånd om dit indre sårede barn, og mærke dine underliggende grænser og behov.

Du lærer endnu en kraftfuld metode til at guide dine klienter til at slutte fred med svære relationer, og blive bedre til at give udtryk for deres ønsker og behov i relationen.

Du lærer at guide klienten længere ned i hjertet gennem hjertemeditation og træner fortsat skyggeprocessen, og får feedback på dine styrker og udviklingspotentialer ift. denne.

Undervejs i modulet vil vi også komme omkring kunsten at ”holde space” uden at intervenere, balancen mellem lederskab og følgeskab, forældreprincippet og tilladelses-meditation.

Modul 3 d. 18 & 19 januar 2020:

Autentisk styrke!

På dette modul sætter vi fokus på, hvordan du kan stå stærkt i dig selv og kommunikere skyggetankegangen til andre, så de forstår det.

Vi arbejder med lyse skygger, og med hvordan du bedst muligt kan lade dit lys skinne til glæde for både dig selv og andre.

Du lærer at skabe et rum af tillid og tryghed i det personlige møde med både enkelte kunder/klienter og større grupper, og at tale fra både hjerne og hjerte i større forsamlinger.

Vi træner autentisk formidling og afslutter med eksamen i forberedt emne.

Undervejs i modulet vil vi også komme omkring kommunikationspositioner, anerkendende feedback, præsentationsteknik og kraftfuld kommunikation.

469890_3865409879268_159833966_o

Lone Lund Jørgensen tilbyder Skyggecoach uddannelsen, som en overbygning til dig der allerede er uddannet coach eller terapeut.

Lone er forfatter til bogen ”Bliv ven med dine skyggesider”, og har gennem sit arbejde med Skyggeprocessen hjulpet utallige mennesker med at frigøre deres skjulte ressourcer, og forvandle konfliktfyldte forhold til fredfyldte relationer.

Individuel Skygge Coaching session:
Som supplement til dit personlige skyggearbejde, får du en individuel coaching session med Lone undervejs i forløbet, hvor du får mulighed for at arbejde intensivt med lige præcis det, der er vigtigt for din egen proces.

Deltager forudsætninger:

Det forudsættes at du enten er uddannet coach, terapeut, eller kan dokumentere stor erfaring i et tilsvarende arbejde med udvikling af mennesker.

Er du ikke hverken coach eller terapeut endnu, anbefales det at du bliver certificeret Life Coach hos Be Change coachuddannelsen, hvor Lone også underviser undervejs, – derved bliver du forberedt grundigt til denne overbygning.

Inden uddannelsen:
Det forudsættes at du i forvejen har stiftet kendskab med skyggearbejdet, og har læst bogen ”Bliv ven med dine skyggesider” af Lone Lund Jørgensen.

Under uddannelsen:
Det forudsættes at du undervejs i forløbet anvender skyggeprocessen på mindst 8 af dine egne skyggesider, samt anvender den til at coache mindst 5 ”prøvekaniner”.

Endvidere forudsættes det, at du under uddannelsesforløbet dagligt mediterer minimum 10 minutter efter udleveret hjertemeditation.

Prisen for uddannelsen er kr. 20.995,- og inkluderer følgende:

 • Internat.
 • Individuel Coaching.
 • Kursusmateriale.
 • Træningsmanual.
 • Online Ressourcebank.
 • Certificering.

Tilmeld dig idag og hold din plads!