Intro Workshops

Du er altid meget velkommen til at skrive til os, hvis du vil kontaktes vedrørende uddannelserne!

 
Overvejer du at starte på Skyggecoach uddannelsen, så sæt en dag af til en smagsprøve af hvordan det er at deltage på en dybegående uddannelse for kun kr. 145,-
København d. 18 august 2019
Overvejer du at starte på Life Coach uddannelsen, så sæt en dag af til en smagsprøve af hvordan det er at deltage på en ICF godkendt coachuddannelse for kun kr. 145,-
København d. 15 september 2019

Vi har fuldt ud forståelse, for at det er en stor beslutning at vælge en uddannelse, og derfor tilbyder vi dig denne mulighed!


 • Lifecoach uddannelsen henvender sig til dig, der har brug for at blive mødt der hvor du er, blive set, udfordret og støttet i din specifikke arbejdssituation og livssituation, og dig som har lyst til at lære noget nyt og inspirere andre igennem dine livsvalg.

  Elsker du at hjælpe andre mennesker? Så er der en stor sandsynlighed for at du vil blive en rigtig god life coach!

  Du vil allerede undervejs på coachuddannelsen, blive i stand til at hjælpe andre ved at coache i livsmål og personlig afklaring, - så mens du rykker dig selv, vil du kunne rykke andre.


 • Skyggecoach uddannelsen er en dybdegående overbygning til dig der allerede arbejder med mennesker, og som gerne vil føre din hidtidige praksis med klienter til et helt nyt bevidsthedsniveau.

  Skyggecoaching er et ekstraordinært redskab til at se ind i dig selv, identificere og forvandle tillærte mønstre og skyggesider, der blokerer for at autenticiteten kan blomstre.

 • Underviserne på uddannelserne er eksperter i at se og udvikle potentiale i det enkelte menneske, så har du lyst til at foretage et skift i dit liv er du i de bedste hænder.
 • Lifecoach

  Dato : 15 september 2019

  Tid : 10:00 - 15:00

  Sted : Lavendelstræde 5, baggården 3 sal. 1462 Kbh.K.

  Pris : 145 kr.

  Skyggecoach

  Dato : 18 august 2019

  Tid : 10:00 - 15:00

  Sted : Lavendelstræde 5, baggården 3 sal. 1462 Kbh.K.

  Pris : 145 kr.