Elsker du at hjælpe andre?

Så er der en stor sandsynlighed for at du vil blive en rigtig god life coach…

Sandheden er at der har aldrig været mere brug for life coaches end nu – den verden vi lever i undergår en vigtig transformation!

Vi ønsker at arbejde på en anden måde og leve på en måde hvor vi føler os beriget – ikke kun økonomisk, men også sjæleligt.

Derfor er der brug for dygtige life coaches, som kan hjælpe mennesker til at tænke ud af boksen, og derved åbne op for en ny livstil, mindre stress og mere nærvær.

Siden 2013 har vi hos Be Change Academy uddannet hundredevis af dygtige life coaches, og vi kan ret hurtigt mærke om den person vi står overfor, har det der skal til for at blive en transformerende coach.

Der er nogle helt bestemte ingredienser som danner fundamentet for en god coach:

  • Empatisk – Et stort venligt og åbent hjerte! For dem handler coaching ikke om en smart måde at tjene hurtige penge på, men om at hjælpe andre til at nå deres fulde potentiale! Det der driver dem er at kunne se tilbage på et liv, hvor de har hjulpet en masse mennesker!
  • Nysgerrig – Coaches er nysgerrige og ivrige for at lære deres klienters perspektiv og syn på verden. De er fascinerede af muligheden for at ændre situationer til det bedre, og styrke de mennesker der krydser deres vej!
  • Intuitiv – Du ved i dit hjerte om du har den type indre visdom og intuition, som gør at mennesker henvender sig til dig, for at vende deres tanker og problemer med dig. Coaching er et fag hvor din intuition bliver et stærkt redskab!
  • Ydmyghed – Mange nyuddannede coaches er overraskede over at de ikke behøves have alle svarene – Klienter er ikke interesserede i en coach der giver dem alle svarende. En coach har gået vejen selv, oplevet både op og nedture, og kan hjælpe klienten finde svarene i sig selv med kærlig støtte fra coachen.
  • Vækst tanker – En dygtig coach investerer sig selv i at vokse på et personligt plan. De udvider deres komfortzone jævnligt, og er blevet fortrolig med deres egne mønstre.

Kan du genkende dig selv i de ovenstående punkter?

Så er du allerede godt på vej til at blive en transformerende life coach!
Og vores job, som undervisere, er at støtte dig i DIN vej!

Det er ret smukt… det kræver kun én dråbe for at skabe tusindvis af ringe i vandet…

Leave a Reply

Your email address will not be published.