Bliv mindful coach! Gennemprøvet materiale og ICF akkreditering sikrer kvaliteten på vores online uddannelse.

Vi tilbyder dig et gennemprøvet ICF-akkrediteret coaching program.
Siden 2012 har vi certificeret hundredevis af dygtige coaches, og vi går ikke ned på kvaliteten i vores online udgave af coachuddannelsen.

Nu er tiden inde til at sadle om, og give dig muligheden for at blive certificeret mindful coach online.

Undervisningen vil være delvist på Zoom, træning mellem modulerne og online materiale til forberedelse af undervisningen.

Der vil indgå undervisnings videoer, som du kan se igen og igen - også efter endt uddannelse, hvilket er en kæmpe fordel, når du vil holde din træning som coach skarp.

Der vil være øvelser og træning + direkte feedback fra din underviser på dine træningssessioner.

Vi har fokus på krop og sind, og jeg garanterer personligt at du bliver klædt på til at træde ud i verden, og hjælpe dig selv til et balanceret liv, såvel som du vil kunne hjælpe andre.

Kærlig hilsen Sara Isabella Roland - Stifter & Undervisnings ansvarlig.

Image

Allerede i begyndelsen af forløbet, vil du opleve større selvsikkerhed og mærke fornyet glæde.
Du vil være i stand til at navigere i forandring og hjælpe dine kolleger og kommende klienter med at opnå selvbevidsthed og med at føle sig stærke i livet og i et hurtigt skiftende miljø .

Vi stiller skarpt på forbindelsen mellem sindet og kroppen.

Be Change Mindful Coachuddannelse koster kr. 26.960,- inklusiv materialer, individuelle coachingsessioner med din underviser, certificering og uddannelses bevis.

Uddannelsen er ICF akkrediteret.

Kom med til gratis online intro aften d. 7 februar, hvor du vil få en klar indsigt i hvad coaching redskabet kan gøre for dig. Du vil også få et indblik hvorfor vores mindful coachingmodel er så dybdegående.


.


TIL TOPPEN

Image
"Be Change coachuddannelsen er den bedste investering, jeg har gjort i mig selv! Jeg startede på uddannelsen med forventningen om at tilegne mig kompetencer til at blive en god coach samt at få en god coachingmodel, som jeg kunne bruge til at coache andre. Det har jeg til fulde fået opfyldt. Derudover har det trygge og nærværende læringsrum, som underviserne skaber, gjort en kæmpe forskel i mit liv – både personligt og professionelt har jeg taget kvantespring henimod det, jeg ønsker at få ud af mit liv. Jeg kan varmt anbefale Be Change coachuddannelsen, hvis du ønsker dig en uddannelse, som inddrager både krop og sind." Martina Gyttke

Denne coachuddannelse fokuserer på krop og sind.


Forbindelsen mellem sindet og kroppen er i fokus under hele forløbet.

Alt du lærer undervejs på uddannelsen, hænger sammen med at vi, som undervisere, tror fuldt ud på kroppens intelligens.

"At blive certificeret hos Be Change har været den bedste beslutning, jeg hidtil har taget. Be Change har små trygge hold med plads til den enkelte person, og der er masser af plads til både at blive hørt og set. Det gør, at man lærer endnu mere og udvikler sine kundskaber for coachingens teknikker på et endnu dybere plan." Laura Nicolaisen.
"Gå vejen selv. Denne Coach uddannelse handler ikke kun om at lære at bruge en coach-model. Den handler om at gå vejen selv. Den handler om livet. Be Change uddannelsen foregår på overskuelige hold, så man føler sig tryg, set, opmuntret og puffet til. Coachuddannelsen blev et overordentlig boost i min egen personlige udvikling." MetteMette

Hør hvad Thomas, personlig træner og coach, siger om Be Change coachuddannelsen


TIL TOPPEN

Moduler på coachuddannelsen

Modul 1

Den transformerende coachingmodel.

Mindfulness & Coaching! Lær hvad coaching er og hvordan vi hos Be Change benytter en mindful tilgang til at arbejde med målsætning. Du vil allerede på det første modul blive introduceret til den professionelle rolle som en coach, herunder ICF 11-kernekompetencer, som er kernen i transformerende coaching. Du vil lære hvad forskellen mellem coaching, mentorskab og terapi er. Du vil allerede her få en forståelse for hvad negative overbevisninger er og måden, de kontrollerer vores underbevidste sind på. Du vil også allerede her få redskaber, som kan hjælpe dig til at slippe gamle negative tankemønstre. Vi gennemgang og træner trin 1 – 2 i vores unikke mindful coachingmodel.

Modul 2

Skyggearbejdet & Indre/Ydre styring

Det fantastiske skyggearbejde, som kan vende op og ned på vores opfattelse af os selv og andre. Alt, hvad vi ikke ønsker at vedkende os og tage ejerskab for, holder os tilbage fra at udforske vores fulde potentiale. Dette fantastiske transformationsværktøj vil vende din verden på hovedet og hjælpe dig med at vokse i alle aspekter af dit liv. På dette modul vil du også få indsigt i hvordan du kan regulere dit nervesystem. Du vil lære om hvordan det kan slide for meget på dig, når du er i ubalance, og hvad du kan gøre for at opnå større balance i dit følelsesliv. Gennemgang og træning af trin 3 – 4 i Be Change Coachingmodellen.

Modul 3

Egoets frygtstrategier & Kraftfuld kommunikation.

Bliv ven med din frygt, og lær at hjælpe andre med at gøre det samme. Vi lærer dig at identificere frygt og erstatte den med personligt ledersskab. I erhvervslivet og i din private ramme er det vigtigt, at du kan kommunikere kraftfuldt for at opbygge stærke tillidsfulde relationer. Kraftig kommunikation handler om at vide, hvordan du får dine budskaber ud på den rigtige måde og på det rigtige tidspunkt, og vide hvornår du skal lytte snarere end at tale. Det handler om at vide, hvordan du får det bedste resultat for dig, dine kolleger og dine nærmeste. Gennemgang og træning af trin 5 – 6 i Be Change coachingmodellen.

Modul 4

Motivation & Essens.

Modulet er et legende og samtidig intenst modul. Du vil komme i kontakt med dybere lag i dig selv igennem forskellige øvelser, som åbner for dit kreative sind. Det er modul stiller skarpt på din intuition, og loven om tiltrækning og hjertets intelligens vil være i fokus. Nu er det tid til at omfavne alt det du har lært indtil nu på uddannelsen, og løfte din bevidsthed til en højere vibration.. Dette er primært et oplevelses orienteret modul, hvor du både vil komme i kontakt med din kreativitet, din essens og din dybeste motivation. Du kan roligt glæde dig! Træning af trin 1 – 6 i Coachingmodellen.

Modul 6

Certificering

Det er blevet tid til at vi fejrer dit forløb. Det gør vi bl. andet med en hyggelig afslutning, og du vil på dette modul gennemføre den skriftlige certificering. Efter vi skilles på modul 6 vil du sende en lydfil med din afsluttende coaching session. Det betyder at du kan afslutte din uddannelse i ro og mag. Hvordan det i praksis foregår, vil vi naturligvis forberede dig grundigt på undervejs på uddannelsen.

TIL TOPPEN

Modul 5

DIG som professionel coach

Bliv helt skarp på din vigtige rolle, som inspirerende coach, på din professionelle vej og din vision fremadrettet. Når vi arbejder med coaching, så ved vi at forhindringerne kan være mange, og ofte helt skjulte for os selv. Derfor handler modul fem primært om at give slip i frygt, så I kan gå ud i verden med al Jeres unikke power og visdom! Nu har du gennemgået et væld af dybdegående redskaber, som du allerede nu integrerer i dit liv. Derfor handler dette modul om DIG! Det gør hele uddannelsen naturligvis... men her laver vi en fin sløjfe og sender dig afsted ud, som snarlig uddannet mindful coach, med en rygsæk, som giver mening for dig resten af livet!

Pris for hele uddannelsen
Kr. 26.960,- Beløbet kan betales i rater.

Datoer for moduler på næste hold på Mindful coachuddannelsen


 • Modul 1
  d. 13 & 14 marts

 • Modul 2
  d. 10 & 11 april

 • Modul 3
  d. 8 & 9 maj

Image
 • Modul 4
  d.12 & 13 juni

 • Modul 5
  d. 14 & 15 august

 • Certificering
  d. 11 september

Tilmelding til uddannnelsen

  TIL TOPPEN

  Pris: Kr. 26.960,-

  "Vil du gerne gøre en forskel for andre og ikke mindst for dig selv? Så kan denne coach uddannelse være livsforandrende. Det er en uddannelse, der skiller sig ud fra markedet på flere måder. - Et helt unikt fokus på den enkelte studerende. - Et holistisk syn på mennesket. - ICF-godkendt uddannelse med sindsygt højt niveau. - Dygtige undervisere der alle har vildt meget at dele ud af." Laura

  Gratis Intro til coaching

  Image  Jeg glæder mig til at møde dig til den GRATIS online intro aften.

  På denne aften kan du både høre om uddannelsen, og du kan mærke hvad de coachende redskaber kan gøre for dit liv.

  Vi har altid plads til den enkelte elevs proces, også i vores online uddannelse.
  Du vil blive fulgt tæt af dine undervisere, og vil modtage en nærværende undervisning.

  Jeg glæder mig til at høre fra dig! Kærlig hilsen Sara Isabella Roland. Stifter og undervisningsansvarlig.


  TILMELD DIG HER
  TIL TOPPEN

  Tilmelding til gratis online intro aften d. 7 februar 2021 kl. 17.30 - 19.00.

  Jeg ser meget frem til at give dig et indblik i hvad coaching kan, og hvordan mindfulness og coaching styrker hinanden.

  Det foregår online i Zoom. Du får tilsendt et link, når du tilmelder dig.

  Udfyld nedenstående formular, og du vil blive kontaktet vedrørende tilmelding til gratis introaften.

  Dine kontakt info vil altid blive behandlet med respekt og aldrig misbruges til reklame.

  Venlig hilsen Sara Isabella Roland.