UnderviserneBe Change består af et team erfarne og kompetente ildsjæle, som er drevet af ønsket om at støtte dig i at være den forandring, du ønsker at se i verden.

 

Underviserne hos Be Change har mange års praktisk erfaring indenfor deres felt, og benytter de værktøjer der undervises i på daglig basis.Vores akkumulerede viden og erfaring med private kunder, og virksomheder kommer dig til gode.


Sara Roland

Underviser, forfatter, og stifter af IRC - Intuitiv Respons Coaching.

Sara er uddannet fotograf, psykoterapeut og Coach. Hun har skrevet bogen - Lev Dit Modige Liv.

Hendes behov for at formidle selvudvikling på en jordnær og uhøjtidelig måde, er drivkraften bag Be Change.
Hun finder stor glæde i at gøre selvudvikling til en spændene rejse for andre, og hun lægger en ære i at være en autentisk formidler, som er der 100% for hendes elever.

Anja Vintov

Underviser & Specialist i hverdagsmod og egoets frygtstrategier

Terapeut, Foredragsholder og Forfatter til bøgerne ’Kuren Mod Frygt’ & ’FLYT DIG LIDT – små skridt til store forandringer’. Tidl. danser og fitnessatlet, uddannet Ernæringsterapeut og Fordybelsesterapeut ved Center for Ernæring & Terapi og Personlig træner ved Fitness Specialists USA.

"Alt det vi kan, når vi tør"

Anja’s passion og speciale er at hjælpe mennesker til at opnå flow og derved undgå stress og et frygtstyret liv.

Lars Mygind

Gæsteunderviser i METAsundhed på Kropscoachuddannelsen

Lars er en skarp og underholdende formidler af METAsundhed

Han er medforfatter til bøgerne ”Tankefeltterapi & EFT”, ”Din intelligente krop” og “Tankefeltterapi – løsninger lige ved hånden” samt vært på flere DVD’ere omhandlende tankefeltterapi og METAsundhed.

Lars elsker at udfordre og arbejde med sig selv, og han brænder for at forandre verden og tror at det bedst sker indefra og ud.