UnderviserneBe Change består af et team erfarne og kompetente ildsjæle, som er drevet af ønsket om at støtte dig i at være den forandring, du ønsker at se i verden.

 

Underviserne hos Be Change har mange års praktisk erfaring indenfor deres felt, og benytter de værktøjer der undervises i på daglig basis.Vores akkumulerede viden og erfaring med private kunder, og virksomheder kommer dig til gode.


Sara Roland

Stifter, Underviser / Undervisningsansvarlig, Foredragsholder & Forfatter

Sara er ICF godkendt coach & psykoterapeut. I 2012 grundlagde Sara et helt nyt coaching begreb - Intuitiv Respons Coaching (IRC), og samtidig grundlagde hun Be Change Kropscoachuddannelse

"Jeg tror på, at vi kan vokse og udfolde os, når vi tager ansvar for vores eget liv"

"Min passion for coaching er drevet af troen på personlig frihed"

Anja Vintov

Underviser & Specialist i hverdagsmod og egoets frygtstrategier

Terapeut, Foredragsholder og Forfatter til bøgerne ’Kuren Mod Frygt’ & ’FLYT DIG LIDT – små skridt til store forandringer’. Tidl. danser og fitnessatlet, uddannet Ernæringsterapeut og Fordybelsesterapeut ved Center for Ernæring & Terapi og Personlig træner ved Fitness Specialists USA.

"Alt det vi kan, når vi tør"

Anja’s passion og speciale er at hjælpe mennesker til at opnå flow og derved undgå stress og et frygtstyret liv.

Lars Mygind

Gæsteunderviser i TFT på Kropscoachuddannelsen

Lars er en skarp og underholdende formidler af METAsundhed, tankefeltterapi, EFT og Transbiologisk terapi gennem foredrag og undervisning, for mennesker med vidt forskellig baggrund.

Han er medforfatter til bøgerne ”Tankefeltterapi & EFT”, ”Din intelligente krop” og “Tankefeltterapi – løsninger lige ved hånden” samt vært på flere DVD’ere omhandlende tankefeltterapi og METAsundhed.

Lars elsker at udfordre og arbejde med sig selv, og han brænder for at forandre verden og tror at det bedst sker indefra og ud.

Mette Hoffmann

Mindfulness underviser på Be Change coachuddannelsen

Mette har i mange år arbejdet med Yoga, Mindfulness & Meditation.

"Det er aldrig for sent, at opdage nye sider af sig selv"

I hendes arbejde som coach sætter hun fokus på at integrere Mindfulness, da de to ting unægtelig hænger sammen.

Dette formidler hun, som underviser, med stor ildhu og indsigt.