Udtalelser fra eleverne

Laura Nicolaisen

På Be Change Coachuddannelsen skabes der det smukkeste, mest kærlige og autentiske rum – et rum hvor man som menneske kan få lov til at møde sig selv, lytte til sit inderste og tage modige skridt på den vej, der er ens egen helt unikke vej.

Samtidig får man coaching helt ind under huden og mærker hurtigt, hvor stærkt et redskab coaching er, når vi vil skabe positive forandringer - og hvordan det kan rykke os derhen, hvor vi lever vores drømme.

At have valgt lige præcis denne coachuddannelse hvor nærværet er så stærkt er en af de rigtigste og vigtigste beslutninger, jeg nogensinde har truffet !

Tina Holm

"Gå vejen selv".

"Be the Change, you want to see in the world".

Denne Coach uddannelse handler ikke kun om at lære at bruge en coach-model. Den handler om at gå vejen selv. Den handler om livet.

De forskellige undervisere bidrager med hver deres vinkler og redskaber til den kommende værktøjskasse.

BeChange uddannelsen foregår på overskuelige hold, så man føler sig tryg, set, opmuntret og puffet til.

Ikke kun har jeg fået en anvendelig og naturlig coach-model med mig - uddannelsen blev et overordentlig boost i min egen personlige udvikling. Alt dette til gavn for mine klienter. Tak fra en deltager i efteråret 2014.

Mette

"Seriøs og rar uddannelse"

Jeg synes det var svært at finde den rigtige coach udannelse, men Be Change skilte sig ud ved at virke som en seriøs og rar uddannelse. Det levede de bestemt også op til, og jeg føler jeg både har fået udviklet de evner som jeg havde, samt har fået en masse redskaber med som jeg kan bruge både i fremtid som coach, men også i min egen hverdag.

Det mest positive jeg kan sige er at jeg var på et lille hold, som gjorde at det både var hyggeligt og at der var plads til alle, men vigtigst at de udstrålede at de kan lide det de laver. Det gjorde en kæmpe forskel.

André Sigurdsson

"Transformerende coachuddannelse"

Markedet for coach-uddannelser er lidt af en jungle, men Be Change tiltrak mig, fordi den også inddrager mindfulness og kropsbevidsthed.

Det er fantastisk på denne måde at få et ekstra redskab at arbejde med - både i forhold til min egen selvudvikling, men i den grad også i forhold til mit kommende virke som coach. Be Change er en seriøs uddannelse, som følger ICF's etiske regler, og som er meget opmærksom på den enkelte studerende og dennes udvikling.

Det handler ikke bare om at lære de enkelte trin i coachmodellen. Mennesket bag (coachen) skal gå vejen selv og dermed have læringen integreret på et dybere niveau

Stine Augusta Gram

"Seriøs og givende coachuddannelse"

Efter at have undersøgt coach-markedet i et års tid, og deltaget ved div. infomøder, stødte jeg på uddannelsen hos Be Change, og den kaldte på noget i mig.

Jeg kan varmt anbefale andre denne uddannelse, som på alle måder lever op til hvad den lover. Du får et godt coach redskab med dig, bliver klædt på til rollen som coach, og som selvudvikling er det et meget givende forløb.

Kompetente undervisere som har gået vejen selv.

Det er det bedste jeg har gjort for mig selv - så bare gør det !

Nina Hollmann

BeChange coachuddannelsen er den bedste investering, jeg har gjort i mig selv!

Jeg startede på uddannelsen med forventningen om at tilegne mig kompetencer til at blive en god coach samt at få en god coachingmodel, som jeg kunne bruge til at coache andre. Det har jeg til fulde fået opfyldt.

Derudover har det trygge og nærværende læringsrum, som Sara skaber, gjort en kæmpe forskel i mit liv – både personligt og professionelt har jeg taget kvantespring henimod det, jeg ønsker at få ud af mit liv.

Sara er en varmhjertet og inspirerende kvinde, som guider hendes elever igennem uddannelsen skridt for skridt. Sara er sammen med de andre undervisere på uddannelsen rigtig god til at skabe et trygt læringsrum med plads til alle og rum til fordybelse.

Det er små hold, så der er virkelig plads og tid til alle på holdet.

Jeg kan varmt anbefale BeChange coachuddannelsen, hvis du ønsker dig en uddannelse, som inddrager både krop, sind og ånd og hvor du får mulighed for virkelig at lære dig selv at kende.

Martina Gyttke

Vil du gerne gøre en forskel for andre og ikke mindst for dig selv? Så kan en coach uddannelse være livsforandrende.

Til foråret starter Be Change op i Aarhus.

Så hvis du har drømt om at blive coach, men har manglet den helt rigtige uddannelse i Aarhus, så har du chancen nu.

Det er en uddannelse, der skiller sig ud fra markedet på flere måder.

+ Et helt unikt fokus på den enkelte studerende.

+ Et holistisk syn på mennesket.

+ ICF-godkendt uddannelse med sindsygt højt niveau.

+ Dygtige undervisere der alle har vildt meget at dele ud af.

+ En overskuelig pris, der kan betales i rater.

Laura