Stress Release Sessioner

Intuitiv Respons Krops Coaching

Når vi er stressede lytter vi ikke til hjertets intelligens, og hjertet kommer fysisk på overarbejde imens vores hjerne kværner rundt i negative tankemønstre, som sender stress impulser til hjertet.

Åndedrættet er en direkte adgangsbillet til at lytte til hjertets impulser. Samtidig støtter en sund og dyb vejrtrækning hjertets fysiologiske funktioner, og påvirker dit parasympatiske nervesystem, så du falder til ro. Derfor er vejrtrækningen nøglen, som vi giver videre til eleverne på uddannelsen.

Det kan være ret skræmmende at lytte til hjertet, da vores nuværende livsførelse ofte ikke matcher vores hjertes sandhed, så dette arbejde gør vi nænsomt, og ét skridt ad gangen.
Når dette er sagt, så ligger det gamle kinesiske ordsprog; "Vejen er ikke starter i hjertet, ender blindt", som en underliggende sandhed, og det er den sandhed vi stræber hen mod i arbejdet med os selv.

Når vi benytter kroppen, som indgangsvinkel i coaching, så må vi gå vejen selv, og mærke hvordan det føles at være i kontakt med vores sandhed - den sandhed du allerede kender, og som du måske har gemt væk.

Derigennem kan du åbne op for en ny måde at leve på, hvor du er forbundet til dig selv, og du kan give denne indsigt videre til andre - blandt andet via det elektromagnetiske felt, som dit hjerte sender ud.

Hjertets elektromagnetiske felt rækker 60 gange længere end hjernens elektromagnetiske felt - og alene det faktum kan være incitament til at være mere i kontakt med dit hjerte, og derved sende det ud i verden, som er vigtigt for dig...

Vi vil arbejde med hvad kroppens signaler fortæller dig, og du vil få indgående indblik i at sammenkoble sindet med kroppen.

Du bliver i stand til at leve i et nærende venskab med din egen krop, og du vil lytte dine sande behov

De metoder og teknikker, som jeg arbejder med vil kunne hjælpe dig til forebyggelse og håndtering af stress, søvnproblemer, manglende overskud, overvægt, spændingshovedpine mm.

Du vil lære at slippe begrænsende tankemønstre og opbygge fornyet selvværd.

Du vil få en klar følelse af at turde stole på din egen indre stemme, og acceptere dine følelser.

Du vil opnå mere fred og overskud i hverdagen, og få meget nemmere ved at træffe beslutninger.

Intuitiv Respons Krops Coaching er er et redskab, som gør dig fintunet i din kropsbevidsthed.

I løbet af sessionerne vender vi blikket indad, - det handler om at blive bevidst, og få åbnet sindet i retning af at lytte til alt hvad vi indeholder, som mennesker.

Arbejder du med mennesker, vil dine nye redskaber afspejle sig i dit eget arbejde. Du vil kunne opnå dybe resultater med dine egne klienter / kunder.

Du er velkommen alene, og du er velkommen til at samle en gruppe - det kan være meget berigende at dele oplevelsen.

Klik på siden: Underviserne, og læs om hvem jeg er. Læs også elevernes anbefalinger.

Jeg tilbyder 1:1 og gruppe sessioner i København K (billedet) & Nordsjælland.

1:1 sessioner. Pris kr. 994-

Første session varer 1 1/2 time, og derefter varer de 1 time.

Gruppe sessioner varer 3 timer. Pris kr. 794,- pr. person. Minimum 4 personer.

Book herunder.

 

Få en smagsprøve af hvordan det er at deltage hos Be Change - en ICF godkendt Krops Coachuddannelse

København K. d. 12 august 2018, kl. 10.00-15.00.

Du vil lære følgende på denne dag:

Hvad coaching kan bruges til.

Hvordan det føles at coache andre.

Hvordan coaching kan hjælpe dig i dit liv.

Hvordan coaching, og arbejdet med kroppen hænger sammen.